ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «1ο τουρνουά ποδοσφαίρου με ρομπότ Ανοιχτών Τεχνολογιών» στην Άρτα.

eikona - last.jpg

Στο πλαίσιο της ανάδειξης δράσεων με ανοιχτές τεχνολογίες, η  «Σύγχρονη Εκπαιδευτική Ι.Κ.Ε.» πραγματοποίησε το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 το «1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου με ρομπότ Ανοιχτών Τεχνολογιών».

Το τουρνουά παρακολούθησαν γονείς και παιδιά (αγόρια και κορίτσια) δημοτικού και γυμνασίου. 

φωτο-8.jpg
φωτο-10.jpg
φωτο-11.jpg

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ολιγόλεπτη ομιλία-εισαγωγή του κ. Σπύρου Ντούβαλη ΠΕ04-MSc, για τις έννοιες ανοιχτό υλικό και λογισμικό και την χρησιμότητα τους. 

EISAGOGI-EIKONA.jpg

Έγινε γνωστό στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, ο σκοπός της Ελληνικής Εκπαιδευτικής Ένωσης για το STEM ( http://e3stem.edu.gr/wordpress/?page_id=6 ), του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (https://ellak.gr/) και της επιστημονικής επιτροπής STEAM της ΕΕΛΛΑΚ (https://edu.ellak.gr/epistimoniki-epitropi-steam/). 

Στη συνέχεια, ακολούθησε ενημέρωση με τους διεθνείς κανονισμούς ποδοσφαίρου με ρομπότ, η κλήρωση των ομάδων (6 ομάδες των δύο και τριών παιδιών) και η διεξαγωγή των αγώνων. 

Εδώ, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στους αγώνες συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια.

φωτο-14.jpg
φωτο-13.jpg
φωτο-5.jpg
φωτο-9.jpg
φωτο-12.jpg
φωτο-3.jpg

Το τουρνουά έκλεισε με την απονομή των κυπέλλων στους νικητές και των μεταλλίων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

IMG_20190629_133718.jpg
φωτο-19.jpg

Οι άνθρωποι της «Σύγχρονη Εκπαιδευτική Ι.Κ.Ε.» ευχαριστούν, τους γονείς και τα παιδιά που παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς επίσης τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Άρτας κ. Ιωάννη Γεωργογιάννη,  την Ελληνική Εκπαιδευτική Ένωση για το STEM (Ε3STEM), τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) και τον χορηγό επικοινωνίας ART TV.

.

Leave a Comment