ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Arduino Day 2019 στην Άρτα #ArduinoD19 – 16/03/2019

 H "Σύγχρονη Εκπαιδευτική ΙΚΕ" διοργανώνει το Arduino Day 2019 στους χώρους της (Περιφερειακή Οδός 55), στην Άρτα, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019.  με προσκεκλημένους-ομιλητές το Εργαστήριο Υπολογιστικών και Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων (Computer & Telecommunication Systems Laboratory − CTSL) του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Ελληνική Εκπαιδευτική Ένωση S.T.E.M.(E3STEM), τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών - ΕΕΛΛΑΚ.
          Το Arduino Day είναι παγκόσμιος εορτασμός αφιερωμένος στη δημιουργία του Arduino και φέτος θα διεξαχθεί σε πάνω από 97 περιοχές σε όλο τον κόσμο, μια από αυτές είναι και η Άρτα.
         Το Arduino Day αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους τους λάτρεις του ελεύθερου λογισμικού-λογισμικού ανοιχτού κώδικα (Open Software) αλλά και του ελεύθερου υλικού (Open Hardware), όπως τους δημιουργούς του Do It Yourself (DIY), εκπαιδευτικούς, φοιτητές και το ευρύ κοινό που ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το Arduino.
            Το Arduino Day 2019 θα φέρει κοντά όλους τους δημιουργούς που θέλουν να παρουσιάσουν τα έργα τους. Στην εκδήλωση θα υλοποιηθούν παρουσιάσεις θεωρίας και εργαστηρίων πάνω σε θέματα σχετικά με το Arduino.
            Για το λόγο αυτό καλούμε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του Arduino αλλά και όσους θέλουν να γνωρίσουν το γεμάτο δυνατότητες κόσμο του Arduino να συμμετέχουν στην εκδήλωση, καθώς και οποιαδήποτε εταιρία επιθυμεί να στηρίξει αυτή μας την ενέργεια.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Δήλωση συμμετοχής παρακολούθησης εδώ έως τις 15/3/2019.
Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Δείτε το πρόγραμμα εδώ.
τηλ. επικοινωνίας: 2681303407
email: steam.artas@gmail.com
 https://day.arduino.cc/
 http://e3stem.edu.gr/wordpress/https://ellak.gr/

 

Leave a Comment