ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

RT-Thread IoT OS Tech Conference : 16–17 Σεπτεμβρίου 2021.

Το πρώτο συνέδριο RT-Thread IoT OS Global Tech θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2021. Το διαδικτυακό αυτό συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή δεκάδων προγραμματιστών embedded συστημάτων από διαφορετικές χώρες, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν για να ανταλλάξουν ιδέες, να παρουσιάσουν έργα, να εντοπίσουν λύσεις, να συζητήσουν μελλοντικές στρατηγικές και να παρέχουν αμοιβαίες ευκαιρίες μάθησης σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων για τις ενσωματωμένες τεχνολογίες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν εδώ !

Σχετικά με το RT-Thread

Το RT-Thread είναι ένα ενσωματωμένο realtime λειτουργικό σύστημα, που προσφέρει μεγάλη υποστήριξη για τη βιομηχανία Internet of Things (IoT). Από το 2006, μέχρι τώρα, το RT-Thread έχει τροφοδοτήσει 1 δισεκατομμύριο συσκευές, όπως φορητές συσκευές, έξυπνες οικιακές συσκευές, ενέργεια, ηλεκτρονικά αυτοκινήτων, ιατρικά ηλεκτρονικά, καταναλωτικά ηλεκτρονικά και πολλές άλλες βιομηχανίες.

Το RT-Thread είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα, με τον κώδικα του διαθέσιμο στο GitHub. Μπορείτε να κατεβάσετε τον κώδικα και την τεκμηρίωσή του, να τον δοκιμάσετε, να υποβάλετε σχόλια και σχόλια και να τον βοηθήσετε να τον διαδώσετε σε περισσότερους υποστηρικτές ανοιχτού κώδικα.

Διαβάστε περισσότερα για το συνέδριο εδώ

Leave a Comment