ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

RT-Thread IoT OS Tech Conference : 1-2 Ιουνίου 2022

Το δεύτερο συνέδριο RT-Thread IoT OS Global Tech θα διεξαχθεί από τις 1 έως τις 2 Ιουνίου 2022. Το διαδικτυακό αυτό συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή δεκάδων προγραμματιστών embedded συστημάτων από διαφορετικές χώρες, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν για να ανταλλάξουν ιδέες, να παρουσιάσουν έργα, να εντοπίσουν λύσεις, να συζητήσουν μελλοντικές στρατηγικές και να παρέχουν αμοιβαίες ευκαιρίες μάθησης σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων για τις ενσωματωμένες τεχνολογίες. Στο πρώτο συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 1500 προγραμματιστές και στο δεύτερο συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν ακόμα περισσότεροι.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν εδώ !

Σχετικά με το RT-Thread

Το RT-Thread είναι ένα ενσωματωμένο realtime λειτουργικό σύστημα, που προσφέρει μεγάλη υποστήριξη για τη βιομηχανία Internet of Things (IoT). Από το 2006, μέχρι τώρα, το RT-Thread έχει τροφοδοτήσει 1 δισεκατομμύριο συσκευές, όπως φορητές συσκευές, έξυπνες οικιακές συσκευές, ενέργεια, ηλεκτρονικά αυτοκινήτων, ιατρικά ηλεκτρονικά, καταναλωτικά ηλεκτρονικά και πολλές άλλες βιομηχανίες.

Το RT-Thread είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα, με τον κώδικα του διαθέσιμο στο GitHub. Μπορείτε να κατεβάσετε τον κώδικα και την τεκμηρίωσή του, να τον δοκιμάσετε, να υποβάλετε σχόλια και σχόλια και να τον βοηθήσετε να τον διαδώσετε σε περισσότερους υποστηρικτές ανοιχτού κώδικα.

Διαβάστε περισσότερα για το συνέδριο εδώ

Leave a Comment